|
|
|
|
LEADER |
01287ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp55794 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křenková, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných hydrokoloidů na konzistenci smetanových krémů
|
246 |
|
|
|a Effect of chosen hydrocolloids on cream cheese consistency
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 106 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a smetanový krém
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a fykokoloidy
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a furcelleran
|
653 |
|
|
|a agar
|
653 |
|
|
|a cream cheese
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a phycocolloids
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a furcellaran
|
653 |
|
|
|a agar
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48956
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|