|
|
|
|
LEADER |
01249ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp55793 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krčmová, Natálie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
|
246 |
|
|
|a Activity assessment of protective culture on development of biogenic amines content in cheese
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 90 s. (153 128 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a degradace biogenních aminů
|
653 |
|
|
|a mikroorganizmy
|
653 |
|
|
|a zrání sýrů
|
653 |
|
|
|a degradation of biogenic amines
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a ripening of cheeses
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48955
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|