Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krčmová, Natálie (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 90 s. (153 128 znaků)

Cover

LEADER 01249ntm a22003137u 4500
001 zp55793
041 |a cze 
100 1 |a Krčmová, Natálie  |4 dis 
245 1 0 |a Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech 
246 |a Activity assessment of protective culture on development of biogenic amines content in cheese 
260 |c 2020 
300 |a 90 s. (153 128 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a degradace biogenních aminů 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a zrání sýrů 
653 |a degradation of biogenic amines 
653 |a microorganisms 
653 |a ripening of cheeses 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48955  |y Plný text v Digitální knihovně UTB