Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolofiková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
AAS
Physical Description: 85 s. (132 100 znaků).

Cover

LEADER 01478ntm a22004577u 4500
001 zp55792
041 |a cze 
100 1 |a Kolofiková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava ledových čajů a stanovení jejich nutričních znaků 
246 |a Preparation of Ice Teas and Determination of their Nutritional Characteristics 
260 |c 2020 
300 |a 85 s. (132 100 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ledový čaj 
653 |a matcha 
653 |a minerální prvky 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a kofein 
653 |a theanin 
653 |a polyfenoly 
653 |a HPLC 
653 |a AAS 
653 |a ice tea 
653 |a matcha 
653 |a mineral elements 
653 |a antioxidant activity 
653 |a caffeine 
653 |a theanine 
653 |a polyphenolics 
653 |a HPLC 
653 |a AAS 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48954  |y Plný text v Digitální knihovně UTB