Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv xanthanové gumy a kukuřič...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv xanthanové gumy a kukuřičného škrobu na reologické vlastnosti majonézy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Jedounková, Alena (Dissertant)
Other Authors Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
majonéza
kukuřičný škrob
xanthanová guma
texturní analýza
reologie
mayonnaise
corn starch
xanthan gum
textural properties
rheological properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description97 s. (100 040)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Guarová guma a arabská guma jako stabilizátory při výrobě majonézy
    by: Zvonková, Monika
    Published: 2021
  • Vliv aplikace xantanové a tragantové gumy na vybrané vlastnosti modelového jemně mělněného masného výrobku
    by: Pospíšilová, Lucie
    Published: 2017
  • Vybrané hydrokoloidy používané v mléčných výrobcích
    by: Bezděková, Karla
    Published: 2016
  • Možnosti a trendy ve výrobě majonézy
    by: Němčíková, Jiřina
    Published: 2020
  • Tokové vlastnosti majonézy
    by: Volková, Petra
    Published: 2012

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025