Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Haranovska, Viktoriia (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 69 s. (107170 znaků).

Cover

LEADER 01523ntm a22004337u 4500
001 zp55790
041 |a cze 
100 1 |a Haranovska, Viktoriia  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích 
246 |a Determination of Selected Nutritional Characteristics in Edible Flower and their Extracts 
260 |c 2020 
300 |a 69 s. (107170 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jedlé květy 
653 |a nutriční jakostní znaky 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a minerální prvky 
653 |a vláknina 
653 |a HPLC 
653 |a ICP-MS 
653 |a edible flowers 
653 |a nutritional quality characteristics 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
653 |a mineral and trace elements 
653 |a fiber 
653 |a HPLC 
653 |a ICP-MS 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48952  |y Plný text v Digitální knihovně UTB