|
|
|
|
LEADER |
01523ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp55790 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Haranovska, Viktoriia
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vybraných nutričních hodnot v jedlých květech a jejich výluzích
|
246 |
|
|
|a Determination of Selected Nutritional Characteristics in Edible Flower and their Extracts
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 69 s. (107170 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jedlé květy
|
653 |
|
|
|a nutriční jakostní znaky
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a minerální prvky
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a edible flowers
|
653 |
|
|
|a nutritional quality characteristics
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a mineral and trace elements
|
653 |
|
|
|a fiber
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48952
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|