Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gaubová, Gabriela (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
SHU
Physical Description: 95 s. (144 557 znaků)

Cover

LEADER 01421ntm a22004097u 4500
001 zp55786
041 |a cze 
100 1 |a Gaubová, Gabriela  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení a změny různých odrůd chilli papriček a výrobků z nich v průběhu úchovy 
246 |a Evaluation and Changes of Different Varieties of Chilli and Their Products During Storage 
260 |c 2020 
300 |a 95 s. (144 557 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Chilli papričky 
653 |a kapsaicin 
653 |a dihydrokapsaicin 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a polyfenoly 
653 |a SHU 
653 |a HPLC 
653 |a Chilli peppers 
653 |a capsaicin 
653 |a dihydrocapsaicin 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a polyphenols 
653 |a SHU 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48948  |y Plný text v Digitální knihovně UTB