Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dostálová, Jolana (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 84 s. (103 616 znaků)

Cover

LEADER 01420ntm a22003857u 4500
001 zp55775
041 |a cze 
100 1 |a Dostálová, Jolana  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí 
246 |a Microstructure and viscoelastic properties of processed cheeses with substitutions of emulsifying salts 
260 |c 2020 
300 |a 84 s. (103 616 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a skenovací elektronová mikroskopie 
653 |a chemická fixace 
653 |a karagenan 
653 |a agar 
653 |a želatina 
653 |a processed cheese 
653 |a scanning electron microscopy 
653 |a chemical fixation 
653 |a carrageenan 
653 |a agar 
653 |a gelatin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48938  |y Plný text v Digitální knihovně UTB