|
|
|
|
LEADER |
01243ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp55710 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bechná, Nikola
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
|
246 |
|
|
|a The effect of whey proteins on the viscoelastic properties of processed cheese sauces
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 69 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavená sýrová omáčka
|
653 |
|
|
|a viskoelastické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a syrovátkové proteiny
|
653 |
|
|
|a processed cheese sauce
|
653 |
|
|
|a viscoelastic properties
|
653 |
|
|
|a whey proteins
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48901
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|