Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Voborníková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01451ntm a22003857u 4500
001 zp55365
041 |a cze 
100 1 |a Voborníková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti 
246 |a The Gastronomic specification and Sensory Properties of wines typical for the Southern Moravia region 
260 |c 2021 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a gastronomie 
653 |a senzorické vlastnosti 
653 |a Slovácká podoblast 
653 |a výroba vína 
653 |a chemické složení 
653 |a wine 
653 |a gastronomy 
653 |a sensory properties 
653 |a Southern Moravia region 
653 |a wine production 
653 |a chemical composition of wine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48651  |y Plný text v Digitální knihovně UTB