|
|
|
|
LEADER |
01451ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp55365 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Voborníková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
|
246 |
|
|
|a The Gastronomic specification and Sensory Properties of wines typical for the Southern Moravia region
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 53 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a senzorické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a Slovácká podoblast
|
653 |
|
|
|a výroba vína
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a sensory properties
|
653 |
|
|
|a Southern Moravia region
|
653 |
|
|
|a wine production
|
653 |
|
|
|a chemical composition of wine
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48651
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|