|
|
|
|
LEADER |
01240ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp55360 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sedláčková, Michala
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvasy pro výrobu ovocných pálenek
|
246 |
|
|
|a Fermented Fruit for Fruit Brandy Production
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 60 s. (14409 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a kvas
|
653 |
|
|
|a kvašení
|
653 |
|
|
|a vady kvasu
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a ferment
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a ferment defects
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/48647
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|