Kvasy pro výrobu ovocných pálenek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sedláčková, Michala (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2021
Subjects:
Physical Description: 60 s. (14409 znaků)

Cover

LEADER 01240ntm a22003617u 4500
001 zp55360
041 |a cze 
100 1 |a Sedláčková, Michala  |4 dis 
245 1 0 |a Kvasy pro výrobu ovocných pálenek 
246 |a Fermented Fruit for Fruit Brandy Production 
260 |c 2021 
300 |a 60 s. (14409 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a kvas 
653 |a kvašení 
653 |a vady kvasu 
653 |a mikroorganismy 
653 |a fruit 
653 |a ferment 
653 |a fermentation 
653 |a ferment defects 
653 |a microorganisms 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48647  |y Plný text v Digitální knihovně UTB