Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Použití a hodnocení bazalky (O...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Použití a hodnocení bazalky (Ocimum basilicum) a bazalkových výrobků v gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Mišurec, Vít Guiglielmo (Dissertant)
Other Authors Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
ocimum basilicum
bazalka pravá
antioxidační aktivita
fenolické látky
sweet basil
antioxidant activity
phenolic compounds
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description38 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v plodnicích vyšších hub
    by: Březovská, Silvie
    Published: 2011
  • Analýza bioaktivních látek u bylinných čajů vzhledem k jejich zpracování
    by: Skupinová, Veronika
    Published: 2023
  • Srovnání obsahu bioaktivních látek v různých částech bylin v různých ročních obdobích
    by: Matějková, Dagmar
    Published: 2014
  • Vliv půdního dusíku na antioxidační kapacitu rajčat
    by: Nenutilová, Hana
    Published: 2012
  • Basil the genus Ocimum
    Published: 1999

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025