Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žanda, Martin (Dissertant)
Other Authors: Lever, John (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 82 s. 89 876 znaků bez mezer

Cover

LEADER 01396ntm a22003617u 4500
001 zp55255
041 |a eng 
100 1 |a Žanda, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic 
246 |a Consumers perception of sustainability of a food system in the Czech Republic 
260 |c 2020 
300 |a 82 s. 89 876 znaků bez mezer 
500 |a Studijní obor: Veřejná správa a regionální rozvoj 
500 |a Studijní obor: Public economics and administration 
500 |a Ústav: Ústav regionálního rozvoje, veřejné správy a práva 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Environment 
653 |a Sustainability 
653 |a Food system 
653 |a Food chain 
653 |a Consumers 
653 |a Environment 
653 |a Sustainability 
653 |a Food system 
653 |a Food chain 
653 |a Consumers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lever, John  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/48583  |y Plný text v Digitální knihovně UTB