|
|
|
|
LEADER |
01380ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp5445 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žáková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa
|
246 |
|
|
|a Nutritional and dietary qualities fish meat
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 38 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce není přístupná
|
653 |
|
|
|a Nutriční vlastnosti
|
653 |
|
|
|a dietetické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a voda
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a tuky
|
653 |
|
|
|a minerální látky
|
653 |
|
|
|a vitamíny
|
653 |
|
|
|a Nutritional qualities
|
653 |
|
|
|a dietary qualities
|
653 |
|
|
|a water
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a mineral substances
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šimek, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7473
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|