Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žáková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Šimek, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 38 s.

Cover

LEADER 01380ntm a22004097u 4500
001 zp5445
041 |a cze 
100 1 |a Žáková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční a dietetické vlastnosti rybího masa 
246 |a Nutritional and dietary qualities fish meat 
260 |c 2008 
300 |a 38 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce není přístupná 
653 |a Nutriční vlastnosti 
653 |a dietetické vlastnosti 
653 |a voda 
653 |a bílkoviny 
653 |a tuky 
653 |a minerální látky 
653 |a vitamíny 
653 |a Nutritional qualities 
653 |a dietary qualities 
653 |a water 
653 |a proteins 
653 |a lipids 
653 |a mineral substances 
653 |a vitamins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šimek, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7473  |y Plný text v Digitální knihovně UTB