Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vostarková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01177ntm a22003137u 4500
001 zp5442
041 |a cze 
100 1 |a Vostarková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů 
246 |a Preparation and characteristics of mixtures for manufacturing ice-creams 
260 |c 2008 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mražený krém 
653 |a homogenizace 
653 |a pasterizace 
653 |a ice-cream 
653 |a homogenization 
653 |a pasteurization 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6830  |y Plný text v Digitální knihovně UTB