Metody mikrobiální dekontaminace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlková, Kamila (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01180ntm a22003377u 4500
001 zp5441
041 |a cze 
100 1 |a Vlková, Kamila  |4 dis 
245 1 0 |a Metody mikrobiální dekontaminace 
246 |a The methods of microbial decontamination 
260 |c 2008 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a dekontaminace 
653 |a údržnost 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a potraviny 
653 |a decontamination 
653 |a shelf life 
653 |a microorganisms 
653 |a food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6306  |y Plný text v Digitální knihovně UTB