Interakce povrchově aktivních látek se základními složkami potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šomanová, Magda (Dissertant)
Other Authors: Janiš, Rahula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01454ntm a22004337u 4500
001 zp5435
041 |a cze 
100 1 |a Šomanová, Magda  |4 dis 
245 1 0 |a Interakce povrchově aktivních látek se základními složkami potravin 
246 |a Interaction between surfactants and basic food components 
260 |c 2008 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a interakce 
653 |a povrchově aktivní látky 
653 |a emulgátory 
653 |a monoacylglyceroly 
653 |a diacylglyceroly 
653 |a sacharidy 
653 |a lipidy 
653 |a bílkoviny 
653 |a interaction 
653 |a surfactants 
653 |a emulsifiers 
653 |a monoacylglycerol 
653 |a diacylglycerol 
653 |a sugars 
653 |a lipids 
653 |a proteins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Janiš, Rahula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7092  |y Plný text v Digitální knihovně UTB