Helianthus tuberosus L.- obsahové látky a nutriční význam

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Smělý, Pavel (Dissertant)
Other Authors Vícha, Robert (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description50 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp5428
041 |a cze 
100 1 |a Smělý, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Helianthus tuberosus L.- obsahové látky a nutriční význam 
246 |a Helianthus tuberosus L.- contained substances and nutritional meaning 
260 |c 2008 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Slunečnice topinambur 
653 |a inulin 
653 |a biomasa 
653 |a diabetes 
653 |a Jerusalem artichoke 
653 |a inulin 
653 |a biomass 
653 |a diabetes 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vícha, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5371  |y Plný text v Digitální knihovně UTB