Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Detekce sporulujících bakterií...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Detekce sporulujících bakterií ve vybraných sterilovaných pokrmech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Pospíšilová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2007
Subjects
sporulující bakterie
Bacillus cereus
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens patogenní mikroorganismy tavené sterilované sýry a sterilizované pokrmy
celkový pocet mikroorganismu
spore-forming bacteria
Clostridium perfringens pathogenic microorganisms
sterilized processed cheese and sterilized meal ready-to-eat
total number of microorganisms
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description52 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv monolaurinu na růst sporulujících bakterií v tavených sýrech
    by: Gergela, David
    Published: 2011
  • Botulotoxin v potravinách a v kosmetice
    by: Světlík, Svatopluk
    Published: 2009
  • Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
    by: Šuláková, Jarmila
    Published: 2022
  • Mikroflóra medu a včelích produktů
    by: Mrázová, Markéta
    Published: 2022
  • Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganismy.
    by: Lukešová, Martina
    Published: 2006

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025