Význam inulinu ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kubíčková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 65s

Cover

LEADER 01204ntm a22003497u 4500
001 zp5388
041 |a cze 
100 1 |a Kubíčková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Význam inulinu ve výživě člověka 
246 |a Function of inulin in human nutriment 
260 |c 2008 
300 |a 65s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Inulin 
653 |a fruktosa 
653 |a prebiotika 
653 |a potravinářský průmysl 
653 |a Inulin 
653 |a fructose 
653 |a preabiotics 
653 |a dietetic food 
653 |a food industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7238  |y Plný text v Digitální knihovně UTB