Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Miklášová, Terezie (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01175ntm a22003377u 4500
001 zp53210
041 |a cze 
100 1 |a Miklášová, Terezie  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků 
246 |a Možnosti a využití kolagenu do masných výrobků 
260 |c 2019 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a masné výrobky 
653 |a kolagen 
653 |a játrová paštika 
653 |a meat 
653 |a meat products 
653 |a collagen 
653 |a liver pate 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45519  |y Plný text v Digitální knihovně UTB