Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brodíková, Radka (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01202ntm a22003377u 4500
001 zp53205
041 |a cze 
100 1 |a Brodíková, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace výroby nefermentovaných syrovátkových nápojů 
246 |a Optimalization of non-fermented whey beverages production 
260 |c 2019 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a syrovátkové nápoje 
653 |a technologie 
653 |a výroba 
653 |a whey 
653 |a whey beverages 
653 |a technology 
653 |a production 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45514  |y Plný text v Digitální knihovně UTB