Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Lacinová, Kamila (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description38 s. (60 229 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp53189
041 |a cze 
100 1 |a Lacinová, Kamila  |4 dis 
245 1 0 |a Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích 
246 |a Asaia and Their Occurrence in Foods and Beverages 
260 |c 2019 
300 |a 38 s. (60 229 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Asaia sp. 
653 |a bakterie octového kvašení 
653 |a kontaminace nealkoholických nápojů 
653 |a Asaia sp. 
653 |a acetic acid bacteria 
653 |a contamination of non-alcoholic beverages 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45506  |y Plný text v Digitální knihovně UTB