|
|
|
|
LEADER |
01230ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp53189 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lacinová, Kamila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bakterie rodu Asaia a jejich výskyt v potravinách a nápojích
|
246 |
|
|
|a Asaia and Their Occurrence in Foods and Beverages
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 38 s. (60 229 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Asaia sp.
|
653 |
|
|
|a bakterie octového kvašení
|
653 |
|
|
|a kontaminace nealkoholických nápojů
|
653 |
|
|
|a Asaia sp.
|
653 |
|
|
|a acetic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a contamination of non-alcoholic beverages
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45506
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|