Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kubáň, Marek (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 47 s. (63 332 znaků)

Cover

LEADER 01499ntm a22004337u 4500
001 zp53188
041 |a cze 
100 1 |a Kubáň, Marek  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider 
246 |a Production technology of cider-type fermented apple must 
260 |c 2019 
300 |a 47 s. (63 332 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cider 
653 |a jablečný mošt 
653 |a technologie výroby 
653 |a kvasinky 
653 |a alkoholové kvašení 
653 |a organoleptické vlastnosti 
653 |a rizika konzumace 
653 |a legislativa 
653 |a cider 
653 |a apple must 
653 |a production technology 
653 |a yeasts 
653 |a alcoholic fermentation 
653 |a organoleptic properties 
653 |a consumption risks 
653 |a legislation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45505  |y Plný text v Digitální knihovně UTB