Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kouřilová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01342ntm a22003617u 4500
001 zp53187
041 |a cze 
100 1 |a Kouřilová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky 
246 |a Application of Raman Spectroscopy for Determination of Whey Qualitative Parameters 
260 |c 2020 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a Ramanova spektroskopie 
653 |a vibrační spektroskopie 
653 |a bílkoviny 
653 |a laktóza 
653 |a whey 
653 |a Raman spectroscopy 
653 |a vibrational spectroscopy 
653 |a proteins 
653 |a lactose 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47529  |y Plný text v Digitální knihovně UTB