|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp53187 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kouřilová, Lenka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití Ramanovy spektroskopie pro stanovení vybraných kvalitativních parametrů syrovátky
|
| 246 |
|
|
|a Application of Raman Spectroscopy for Determination of Whey Qualitative Parameters
|
| 260 |
|
|
|c 2020
|
| 300 |
|
|
|a 48 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a syrovátka
|
| 653 |
|
|
|a Ramanova spektroskopie
|
| 653 |
|
|
|a vibrační spektroskopie
|
| 653 |
|
|
|a bílkoviny
|
| 653 |
|
|
|a laktóza
|
| 653 |
|
|
|a whey
|
| 653 |
|
|
|a Raman spectroscopy
|
| 653 |
|
|
|a vibrational spectroscopy
|
| 653 |
|
|
|a proteins
|
| 653 |
|
|
|a lactose
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47529
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|