|
|
|
|
LEADER |
01297ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53183 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Červenková, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování
|
246 |
|
|
|a Changes in the Quality Parameters of Durable Food During Storage
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 71 s. (89 795 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a změny při skladování
|
653 |
|
|
|a chemická analýza
|
653 |
|
|
|a bojová dávka potravin
|
653 |
|
|
|a trvanlivá potravina
|
653 |
|
|
|a storage changes
|
653 |
|
|
|a chemical analysis
|
653 |
|
|
|a combat food rations
|
653 |
|
|
|a durable food
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šopík, Tomáš
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45504
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|