Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Červenková, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Šopík, Tomáš (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 71 s. (89 795 znaků).

Cover

LEADER 01297ntm a22003377u 4500
001 zp53183
041 |a cze 
100 1 |a Červenková, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Změny jakostních parametrů trvanlivých potravin během skladování 
246 |a Changes in the Quality Parameters of Durable Food During Storage 
260 |c 2019 
300 |a 71 s. (89 795 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a změny při skladování 
653 |a chemická analýza 
653 |a bojová dávka potravin 
653 |a trvanlivá potravina 
653 |a storage changes 
653 |a chemical analysis 
653 |a combat food rations 
653 |a durable food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šopík, Tomáš  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45504  |y Plný text v Digitální knihovně UTB