Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bábková, Dagmar (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 79 s. (98 886 znaků)

Cover

LEADER 01362ntm a22003617u 4500
001 zp53182
041 |a cze 
100 1 |a Bábková, Dagmar  |4 dis 
245 1 0 |a Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků 
246 |a Isolation of Biogenic Amines Degrading Microorganisms from Fermented Meat Products 
260 |c 2019 
300 |a 79 s. (98 886 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biogenní aminy 
653 |a mikroorganismy 
653 |a degradace 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a izolace 
653 |a Biogenic amines 
653 |a microorganisms 
653 |a degradation 
653 |a fermented meat products 
653 |a isolation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45503  |y Plný text v Digitální knihovně UTB