Moderní trendy v technologii výroby čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Andrýsková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 37s. (68 530 znaků)

Cover

LEADER 01177ntm a22003377u 4500
001 zp53181
041 |a cze 
100 1 |a Andrýsková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní trendy v technologii výroby čokolády 
246 |a Modern trends in the production of chocolate 
260 |c 2020 
300 |a 37s. (68 530 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a kakao 
653 |a technologie 
653 |a výroba 
653 |a chocolate 
653 |a cocoa 
653 |a technology 
653 |a produce 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47526  |y Plný text v Digitální knihovně UTB