Fortifikace sýrů čedarového typu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švejdová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 43 s

Cover

LEADER 01263ntm a22003377u 4500
001 zp53180
041 |a cze 
100 1 |a Švejdová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Fortifikace sýrů čedarového typu 
246 |a Fortification of cheddar cheeses 
260 |c 2019 
300 |a 43 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Čedar 
653 |a fortifikace sýrů 
653 |a technologie výroby sýrů 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a Cheddar 
653 |a cheese enrichment 
653 |a technology of cheese production 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45502  |y Plný text v Digitální knihovně UTB