|
|
|
|
LEADER |
01263ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53180 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švejdová, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fortifikace sýrů čedarového typu
|
246 |
|
|
|a Fortification of cheddar cheeses
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 43 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Čedar
|
653 |
|
|
|a fortifikace sýrů
|
653 |
|
|
|a technologie výroby sýrů
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a Cheddar
|
653 |
|
|
|a cheese enrichment
|
653 |
|
|
|a technology of cheese production
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45502
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|