Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šebestíková, Romana (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 65 s.

Cover

LEADER 01349ntm a22003617u 4500
001 zp53171
041 |a cze 
100 1 |a Šebestíková, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití pšenice s purpurovým zbarvením zrna 
246 |a Quality and bread-making potential of purple-colored wheat grain 
260 |c 2019 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a purpurové pšenice 
653 |a purpurový perikarp 
653 |a technologická kvalita mouky 
653 |a pekárenské využití mouky 
653 |a wheat 
653 |a purple wheat 
653 |a purple pericarp 
653 |a technological quality of flour 
653 |a bakery usage of flour 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45500  |y Plný text v Digitální knihovně UTB