Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sentelik, Stanislav (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01256ntm a22003617u 4500
001 zp53169
041 |a slo 
100 1 |a Sentelik, Stanislav  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek 
246 |a The effect of sugars, sweeteners and sugar substitutes on the quality of confectionery products 
260 |c 2019 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Sladidlá 
653 |a cukrovinky 
653 |a kanditová hmota 
653 |a tvrdosť 
653 |a krehkosť 
653 |a sweeteners 
653 |a candies 
653 |a candit mass 
653 |a hardness 
653 |a fracturability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45498  |y Plný text v Digitální knihovně UTB