|
|
|
|
LEADER |
01256ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53169 |
041 |
|
|
|a slo
|
100 |
1 |
|
|a Sentelik, Stanislav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv použitých sladidel na kvalitu kandytových cukrovinek
|
246 |
|
|
|a The effect of sugars, sweeteners and sugar substitutes on the quality of confectionery products
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 73 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Sladidlá
|
653 |
|
|
|a cukrovinky
|
653 |
|
|
|a kanditová hmota
|
653 |
|
|
|a tvrdosť
|
653 |
|
|
|a krehkosť
|
653 |
|
|
|a sweeteners
|
653 |
|
|
|a candies
|
653 |
|
|
|a candit mass
|
653 |
|
|
|a hardness
|
653 |
|
|
|a fracturability
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45498
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|