Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lhotská, Marika (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 105 s. (100 546 znaků)

Cover

LEADER 01426ntm a22003617u 4500
001 zp53164
041 |a cze 
100 1 |a Lhotská, Marika  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti snížení obsahu biogenních aminů kulturami využívanými při výrobě fermentovaných masných výrobků 
246 |a Possibilities of Reducing Biogenic Amines Content by Cultures Used in the Production of Fermented Meat Products 
260 |c 2019 
300 |a 105 s. (100 546 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a HPLC 
653 |a startérové kultury 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a degradace biogenních aminů 
653 |a biogenic amines 
653 |a HPLC 
653 |a starter cultures 
653 |a fermented meat products 
653 |a biogenic amine degradation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45493  |y Plný text v Digitální knihovně UTB