Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klůzová, Alžběta (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01460ntm a22004577u 4500
001 zp53162
041 |a cze 
100 1 |a Klůzová, Alžběta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády 
246 |a The effect of storage conditions on chocolate product quality 
260 |c 2019 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a hořká 
653 |a skladování 
653 |a kakaová hmota 
653 |a kakaové máslo 
653 |a výrobní postup 
653 |a kakaové boby 
653 |a tukový výkvět 
653 |a cukerný výkvět 
653 |a chocolate 
653 |a dark 
653 |a storage 
653 |a cocoa mass 
653 |a cocoa butter 
653 |a manufacturing process 
653 |a cocoa beans 
653 |a fat bloom 
653 |a sugar bloom 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45491  |y Plný text v Digitální knihovně UTB