|
|
|
|
LEADER |
01460ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp53162 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Klůzová, Alžběta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv podmínek skladování na kvalitu čokolády
|
246 |
|
|
|a The effect of storage conditions on chocolate product quality
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 74 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a hořká
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a kakaová hmota
|
653 |
|
|
|a kakaové máslo
|
653 |
|
|
|a výrobní postup
|
653 |
|
|
|a kakaové boby
|
653 |
|
|
|a tukový výkvět
|
653 |
|
|
|a cukerný výkvět
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a dark
|
653 |
|
|
|a storage
|
653 |
|
|
|a cocoa mass
|
653 |
|
|
|a cocoa butter
|
653 |
|
|
|a manufacturing process
|
653 |
|
|
|a cocoa beans
|
653 |
|
|
|a fat bloom
|
653 |
|
|
|a sugar bloom
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45491
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|