Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janíčková, Žaneta (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 80s. (102 712 znaků)

Cover

LEADER 01394ntm a22003617u 4500
001 zp53161
041 |a cze 
100 1 |a Janíčková, Žaneta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček 
246 |a The effect of polysacharides and proteins addition on selected characteristics of processed cheese sauces 
260 |c 2019 
300 |a 80s. (102 712 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavená sýrová omáčka 
653 |a polysacharid 
653 |a protein 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a processed cheese sauce 
653 |a polysaccharide 
653 |a protein 
653 |a rheological properties 
653 |a textural properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45490  |y Plný text v Digitální knihovně UTB