|
|
|
|
LEADER |
01394ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53161 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janíčková, Žaneta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku polysacharidu a proteinu na vybrané vlastnosti tavených syrových omáček
|
246 |
|
|
|a The effect of polysacharides and proteins addition on selected characteristics of processed cheese sauces
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 80s. (102 712 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavená sýrová omáčka
|
653 |
|
|
|a polysacharid
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a processed cheese sauce
|
653 |
|
|
|a polysaccharide
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a rheological properties
|
653 |
|
|
|a textural properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45490
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|