|
|
|
|
LEADER |
01255ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53160 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Helis, Martin
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Pekárenská kvalita zrna pšenice s modrým aleuronem
|
246 |
|
|
|a Breadmaking quality of blue-aleurone wheat
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a pšenice s modrou aleuronovou vrstvou
|
653 |
|
|
|a anthokyany
|
653 |
|
|
|a technologická kvalita
|
653 |
|
|
|a peká-renské využití
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a wheat with blue aleurone
|
653 |
|
|
|a anthokyans
|
653 |
|
|
|a technological quality
|
653 |
|
|
|a bakery
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45489
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|