Pekárenská kvalita zrna pšenice s modrým aleuronem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Helis, Martin (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01255ntm a22003617u 4500
001 zp53160
041 |a cze 
100 1 |a Helis, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Pekárenská kvalita zrna pšenice s modrým aleuronem 
246 |a Breadmaking quality of blue-aleurone wheat 
260 |c 2019 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a pšenice s modrou aleuronovou vrstvou 
653 |a anthokyany 
653 |a technologická kvalita 
653 |a peká-renské využití 
653 |a wheat 
653 |a wheat with blue aleurone 
653 |a anthokyans 
653 |a technological quality 
653 |a bakery 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45489  |y Plný text v Digitální knihovně UTB