catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Možnosti izolace a charakteriz...
  • Holdings

Možnosti izolace a charakterizace bakteriálních polysacharidů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pištěková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Koutný, Marek (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
extracelulární polysacharidy
Agrobacterium tumefaciens
Fenol-sulfátová metoda
alciánová modř
BCA metoda
izolace
exopolysaccharides
phenol-sulphuric method
alciane blue
BCA method
isolation
diplomová práce
Physical Description: 98,36,39

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Produkce extracelulárních polymerních sloučenin u vybraných bakteriálních kultur
    by: Hlavoňová, Eva
    Published: (2007)
  • Elektrooxidace organických polutantů
    by: Beranová, Markéta
    Published: (2011)
  • Studium psychrofilních bakterií rostoucí na fenolu
    by: Linhartová, Karolína
    Published: (2023)
  • Růst vybrané bakteriální kultury na fenolu v přítomnosti trichloroethenu
    by: Štěpánková, Ema
    Published: (2024)
  • Organická barviva interkalovaná do montmorillonitu
    by: Blaha, Jan
    Published: (2007)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...