|
|
|
|
LEADER |
01220ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53158 |
041 |
|
|
|a slo
|
100 |
1 |
|
|a Blšáková, Lucia
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva
|
246 |
|
|
|a Monitoring of the Biogenic Amines content During Beer Production
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 73 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a suroviny
|
653 |
|
|
|a výrobní postup
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a beer
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a raw materials
|
653 |
|
|
|a technological process
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pleva, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47522
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|