Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blšáková, Lucia (Dissertant)
Other Authors: Pleva, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01220ntm a22003617u 4500
001 zp53158
041 |a slo 
100 1 |a Blšáková, Lucia  |4 dis 
245 1 0 |a Sledování obsahu biogenních aminů během výroby piva 
246 |a Monitoring of the Biogenic Amines content During Beer Production 
260 |c 2020 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a pivo 
653 |a HPLC 
653 |a suroviny 
653 |a výrobní postup 
653 |a biogenic amines 
653 |a beer 
653 |a HPLC 
653 |a raw materials 
653 |a technological process 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pleva, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47522  |y Plný text v Digitální knihovně UTB