Vliv technologických úprav na obsah bioaktivních látek u rostlin rodu Aronia a Sorbus

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šuráňová, Anežka (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 69 s (78 014)

Cover

LEADER 01329ntm a22003617u 4500
001 zp53121
041 |a cze 
100 1 |a Šuráňová, Anežka  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv technologických úprav na obsah bioaktivních látek u rostlin rodu Aronia a Sorbus 
246 |a Influence of Technological Modifications on the Content of Bioactive Substances in Plants of the Aronia and Sorbus 
260 |c 2019 
300 |a 69 s (78 014) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aronie 
653 |a jeřáb 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a flavonoidy 
653 |a chokeberry 
653 |a rowan berry 
653 |a antioxidant aktivity 
653 |a polyphenols 
653 |a flavonoids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45457  |y Plný text v Digitální knihovně UTB