|
|
|
|
LEADER |
01329ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53121 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šuráňová, Anežka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv technologických úprav na obsah bioaktivních látek u rostlin rodu Aronia a Sorbus
|
246 |
|
|
|a Influence of Technological Modifications on the Content of Bioactive Substances in Plants of the Aronia and Sorbus
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 69 s (78 014)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a aronie
|
653 |
|
|
|a jeřáb
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a flavonoidy
|
653 |
|
|
|a chokeberry
|
653 |
|
|
|a rowan berry
|
653 |
|
|
|a antioxidant aktivity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a flavonoids
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45457
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|