|
|
|
|
LEADER |
01934ntm a22006257u 4500 |
001 |
zp53114 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Semotam, David
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
|
246 |
|
|
|a Evaluation and changes of fruit salads from tropical and subtropical fruits during storage
|
260 |
|
|
|c 2020
|
300 |
|
|
|a 100 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Mango
|
653 |
|
|
|a banán
|
653 |
|
|
|a ananas
|
653 |
|
|
|a avokádo
|
653 |
|
|
|a pomeranč
|
653 |
|
|
|a tropické ovoce
|
653 |
|
|
|a subtropické ovoce
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a potrava
|
653 |
|
|
|a lidské smysly
|
653 |
|
|
|a složení ovoce
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a chemie potravin
|
653 |
|
|
|a skladování ovoce
|
653 |
|
|
|a Mango
|
653 |
|
|
|a banana
|
653 |
|
|
|a pineapple
|
653 |
|
|
|a avocado
|
653 |
|
|
|a orange
|
653 |
|
|
|a tropical fruit
|
653 |
|
|
|a subtropical fruit
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a human senses
|
653 |
|
|
|a fruit composition
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a food chemistry
|
653 |
|
|
|a fruit storage
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47519
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|