Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Semotam, David (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2020
Subjects:
Physical Description: 100 s.

Cover

LEADER 01934ntm a22006257u 4500
001 zp53114
041 |a cze 
100 1 |a Semotam, David  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy 
246 |a Evaluation and changes of fruit salads from tropical and subtropical fruits during storage 
260 |c 2020 
300 |a 100 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mango 
653 |a banán 
653 |a ananas 
653 |a avokádo 
653 |a pomeranč 
653 |a tropické ovoce 
653 |a subtropické ovoce 
653 |a senzorická analýza 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a potrava 
653 |a lidské smysly 
653 |a složení ovoce 
653 |a gastronomie 
653 |a chemie potravin 
653 |a skladování ovoce 
653 |a Mango 
653 |a banana 
653 |a pineapple 
653 |a avocado 
653 |a orange 
653 |a tropical fruit 
653 |a subtropical fruit 
653 |a sensory analysis 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a food 
653 |a human senses 
653 |a fruit composition 
653 |a gastronomy 
653 |a food chemistry 
653 |a fruit storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47519  |y Plný text v Digitální knihovně UTB