|
|
|
|
LEADER |
01405ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp53113 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sailová, Genar
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Měření tokových křivek a výpočet jejích tokových parametrů vybraných potravinářských zahušťovadel
|
246 |
|
|
|a Measurement of the flow curves and their numerical evaluation of selected food stuff thickeners
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 76 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a tokové křivky
|
653 |
|
|
|a karboxymethylcelulóza
|
653 |
|
|
|a guarová guma
|
653 |
|
|
|a kyselina hyaluronová
|
653 |
|
|
|a viskozimetr
|
653 |
|
|
|a rheology
|
653 |
|
|
|a flow curves
|
653 |
|
|
|a carboxymethyl cellulose
|
653 |
|
|
|a Guar gum
|
653 |
|
|
|a hyaluronic acid
|
653 |
|
|
|a viscometer
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/47518
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|