|
|
|
|
LEADER |
01190ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp53111 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pechlátová, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biogenní aminy v ovoci, zelenině a bramborech
|
246 |
|
|
|a The Biogenic Amines in Fruits, Vegetables and Potatoes
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 65s. (103320 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní amin
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a brambory
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a biogenic amin
|
653 |
|
|
|a fruits
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a potatoes
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pleva, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45452
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|