Biogenní aminy v ovoci, zelenině a bramborech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pechlátová, Eva (Dissertant)
Other Authors: Pleva, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 65s. (103320 znaků)

Cover

LEADER 01190ntm a22003617u 4500
001 zp53111
041 |a cze 
100 1 |a Pechlátová, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Biogenní aminy v ovoci, zelenině a bramborech 
246 |a The Biogenic Amines in Fruits, Vegetables and Potatoes 
260 |c 2019 
300 |a 65s. (103320 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní amin 
653 |a ovoce 
653 |a zelenina 
653 |a brambory 
653 |a HPLC 
653 |a biogenic amin 
653 |a fruits 
653 |a vegetables 
653 |a potatoes 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pleva, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45452  |y Plný text v Digitální knihovně UTB