Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Martinek, Jakub (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01206ntm a22003377u 4500
001 zp53108
041 |a cze 
100 1 |a Martinek, Jakub  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky 
246 |a Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky 
260 |c 2019 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a chlorid sodný 
653 |a játrovka 
653 |a redukce 
653 |a náhrada soli 
653 |a sodium chloride 
653 |a liver paté 
653 |a reduction 
653 |a salt replacement 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45451  |y Plný text v Digitální knihovně UTB