|
|
|
|
LEADER |
01206ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53108 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Martinek, Jakub
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
|
246 |
|
|
|a Možnosti snížení obsahu sodíku v solicích směsích pro masné výrobky
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 80 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a chlorid sodný
|
653 |
|
|
|a játrovka
|
653 |
|
|
|a redukce
|
653 |
|
|
|a náhrada soli
|
653 |
|
|
|a sodium chloride
|
653 |
|
|
|a liver paté
|
653 |
|
|
|a reduction
|
653 |
|
|
|a salt replacement
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45451
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|