|
|
|
|
LEADER |
01284ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53106 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kůrová, Vendula
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek
|
246 |
|
|
|a Usage of Powders during Manufacturing of Dairy Based Processed Products
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 83 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sušené mlékárenské směsi
|
653 |
|
|
|a kazeinát sodný
|
653 |
|
|
|a analog taveného sýru
|
653 |
|
|
|a texturní analýza
|
653 |
|
|
|a dairy powders
|
653 |
|
|
|a sodium caseinate
|
653 |
|
|
|a processed cheese analogue
|
653 |
|
|
|a texture analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45450
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|