Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kůrová, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 83 s.

Cover

LEADER 01284ntm a22003377u 4500
001 zp53106
041 |a cze 
100 1 |a Kůrová, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek 
246 |a Usage of Powders during Manufacturing of Dairy Based Processed Products 
260 |c 2019 
300 |a 83 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sušené mlékárenské směsi 
653 |a kazeinát sodný 
653 |a analog taveného sýru 
653 |a texturní analýza 
653 |a dairy powders 
653 |a sodium caseinate 
653 |a processed cheese analogue 
653 |a texture analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45450  |y Plný text v Digitální knihovně UTB