Vliv vybraných parametrů na jakost syrů typů Serpa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kovácsová, Nikoletta (Dissertant)
Other Authors Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2020
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description65 s. (86192)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp53103
041 |a cze 
100 1 |a Kovácsová, Nikoletta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných parametrů na jakost syrů typů Serpa 
246 |a The influence of selected parameters on the Serpa type cheese quality 
260 |c 2020 
300 |a 65 s. (86192) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovčie mlieko 
653 |a ovčí syr 
653 |a Serpa 
653 |a Cynara cardunculus 
653 |a rastlinný koagulant 
653 |a sheep milk 
653 |a sheep cheese 
653 |a Serpa 
653 |a Cynara cardunculus 
653 |a vegetable coagulant 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/47515  |y Plný text v Digitální knihovně UTB