Přídavek mastichové gumy do modelových vzorků tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bezděková, Karla (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2019
Subjects:
Physical Description: 11 838 znaků

Cover

LEADER 01222ntm a22003377u 4500
001 zp53099
041 |a cze 
100 1 |a Bezděková, Karla  |4 dis 
245 1 0 |a Přídavek mastichové gumy do modelových vzorků tavených sýrů 
246 |a Addition of mastic gum in model samples of processed cheese 
260 |c 2019 
300 |a 11 838 znaků 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavené sýry 
653 |a mastichová guma 
653 |a reologická analýza 
653 |a skladování 
653 |a processed cheese 
653 |a mastic gum 
653 |a rheological analysis 
653 |a storage 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45449  |y Plný text v Digitální knihovně UTB