|
|
|
|
LEADER |
01222ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53099 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bezděková, Karla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Přídavek mastichové gumy do modelových vzorků tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a Addition of mastic gum in model samples of processed cheese
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 11 838 znaků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavené sýry
|
653 |
|
|
|a mastichová guma
|
653 |
|
|
|a reologická analýza
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a mastic gum
|
653 |
|
|
|a rheological analysis
|
653 |
|
|
|a storage
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45449
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|