|
|
|
|
LEADER |
01240ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp53057 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vinklárková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
|
246 |
|
|
|a Selected properties of processed cheese enriched with Greek yoghurt
|
260 |
|
|
|c 2019
|
300 |
|
|
|a 50 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tavené sýry
|
653 |
|
|
|a tavicí soli
|
653 |
|
|
|a řecký jogurt
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a Greek yoghurt
|
653 |
|
|
|a hardness
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/45425
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|