Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vinklárková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2019
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description50 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp53057
041 |a cze 
100 1 |a Vinklárková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem 
246 |a Selected properties of processed cheese enriched with Greek yoghurt 
260 |c 2019 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavené sýry 
653 |a tavicí soli 
653 |a řecký jogurt 
653 |a tvrdost 
653 |a Processed cheese 
653 |a emulsifying salts 
653 |a Greek yoghurt 
653 |a hardness 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/45425  |y Plný text v Digitální knihovně UTB