Stanovení změn vitaminu C v potravinách pomocí HPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Konečná, Jana (Dissertant)
Other Authors: Severová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01109ntm a22003137u 4500
001 zp5283
041 |a cze 
100 1 |a Konečná, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení změn vitaminu C v potravinách pomocí HPLC 
246 |a Determination of vitamin C in foodstuffs by HPLC 
260 |c 2007 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vitamin C 
653 |a HPLC 
653 |a metody 
653 |a vitamin C 
653 |a HPLC 
653 |a methods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2444  |y Plný text v Digitální knihovně UTB