Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Knéblová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01239ntm a22003377u 4500
001 zp5282
041 |a cze 
100 1 |a Knéblová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Fyziologické vlastnosti bakterií jogurtových kultur 
246 |a Physiological characteristics of yoghurt cultures 
260 |c 2008 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bakterie mlékařských kultur 
653 |a jogurtové kultury 
653 |a probiotika 
653 |a fermentace 
653 |a Lactic fermentation bacteria 
653 |a yoghurt cultures 
653 |a probiotics 
653 |a fermentation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5322  |y Plný text v Digitální knihovně UTB