Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gondová, Blanka (Dissertant)
Other Authors: Sičak, Pavol (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
CE
Physical Description: 81 s., 6 s. příloh

Cover

LEADER 01754ntm a22005777u 4500
001 zp5271
041 |a cze 
100 1 |a Gondová, Blanka  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv manažerské funkce kontroly na kvalitu produkce potravinářské firmy 
246 |a The Influence of Manager Control Function on the Quality of the Food Company Production 
260 |c 2008 
300 |a 81 s., 6 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a manažer 
653 |a funkce 
653 |a kontrola 
653 |a kvalita 
653 |a HACCP 
653 |a ISO normy 
653 |a certifikace 
653 |a CE 
653 |a Klasa 
653 |a koření 
653 |a shoda 
653 |a neshoda 
653 |a ověřování 
653 |a přezkoumání 
653 |a manager 
653 |a function 
653 |a control 
653 |a quality 
653 |a HACCP 
653 |a ISO standards 
653 |a certification 
653 |a CE 
653 |a Klasa 
653 |a spices 
653 |a conformity 
653 |a non-conformance 
653 |a verification 
653 |a review 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sičak, Pavol  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5675  |y Plný text v Digitální knihovně UTB