catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Modifikované škroby a jejich v...
  • Holdings

Modifikované škroby a jejich využití v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Blažková, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
škrob
amylosa
amylopektin
modifikovaný škrob
enzymatická modifikace škrobu
výrobky ze škrobu
použití modifikovaných škrobů v potravinářském průmyslu
reologické vlastnosti
retrogradace
starch
amylose
amylopectin
enzymatic modification of starch
productions of starch
use modified starch in the food industry
reology properties
retrogradation
bakalářská práce
Physical Description: 41 s., 4s. příloh

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Nové trendy zpracování škrobu
    by: Válková, Dagmar
    Published: (2010)
  • Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu
    by: Chrvalová, Lucie
    Published: (2009)
  • Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
    by: Pinďáková, Marcela
    Published: (2011)
  • Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
    by: Bačáková, Martina
    Published: (2013)
  • Vliv obsahu škrobu na základní technologické ukazatele kvality pšeničné mouky
    by: Janíková, Zuzana
    Published: (2011)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...