catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Význam rýže jako potraviny
  • Holdings
Export Ready — 

Význam rýže jako potraviny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Poláchová, Klára (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
rýže
Oryza sativa
GMO rýže
geneticky modifikovaná rýže
parboiled rýže
GMO rice
genetic modified rice
parboiled rice
bakalářská práce
Physical Description: 48 s.

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Stanovení vybraných chemických paramatrů rýže v průběhu skladování a jeji stravitelnost
    by: Skýpalová, Jana
    Published: (2010)
  • Chemické a nutriční charakteristiky rýže.
    by: Poláchová, Klára
    Published: (2009)
  • Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
    by: Martináková, Lucie
    Published: (2023)
  • Údržnost a nutriční hodnota rýže
    by: Snopek, Lukáš
    Published: (2014)
  • Vliv modifikace přípravy těsta na vlastnosti bezlepkového fermentovaného pečiva
    by: Tomšíková, Lucie
    Published: (2013)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...